Σχολές Μουσικής Θεσσαλονίκη
Νέα προγράμματα όλο τον χρόνο!

Η σχολή μουσικής του Πολυχώρου Mega, διδάσκει με προσιτές τιμές και έξυπνες μεθόδους τα μαθήματα μουσικής , σε ένα σύγχρονο πολυχώρο  ευρωπαικών προδιαγραφών στην Θεσσαλονίκη. Οι επικοινωνιακοί και έμπειροι καθηγητές μας προσαρμόζουν τα μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών τους και συμβάλλουν ουσιαστικά στην εξέλιξη του κάθε διδασκόμενου ως "καθηγητές-μέντορες" . 

Παράλληλα κατά την διάρκεια του σχολικού έτους οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και μια σειρά μαθημάτων από εξωτερικούς συνεργάτες της σχολής στα πλαίσια σεμιναρίων.

Κερδίστε γνώσεις μέσα από τα μαθήματα θεωρίας της μουσικής!
Τα μουσικά τμήματα φωνητικής, κιθάρας, πιάνου και djing προσελκύουν όλο και περισσότερους μαθητές στα ωδεία Θεσσαλονίκης ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA

Θα γνωρίσετε ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά ως: τραγουδιστές, ηθοποιοί, μουσικοί, ηχολήπτες, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, image makers, stage managers, συνθέτες, δημοσιογράφοι , μουσικοί παραγωγοί κ.α


Προγράμματα : 

Μάθετε για εμάς


Τα ωδεία του Πολυχώρου MEGA στην Θεσσαλονίκη,ξεχωρίζουν για την εκσυγχρονισμένη μέθοδο εκπαίδευσης Ευρωπαικών προδιαγραφών.

Με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας οι καθηγητές μας πρωτοπορούν σε αντίθεση με τα κοινά ωδεία Θεσσαλονίκης.

Το τραγούδι,η φωνητική,τα μαθήματα θεωρίας, πιάνου και κιθάρας διαμορφώνουν μια αξιοζήλευτη σχολή μουσικής που ωθεί μικρούς και μεγάλους φιλότεχνους μαθητές κοντά μας.

Η αγάπη για το τραγούδι και την μουσική μας ενώνει!

Σας προσφέρουμε μια εύκολη ξενάγηση για να ενημερωθείτε για τα μαθήματα φωνητικής, τα μαθήματα πιάνου, τα μαθήματα κιθάρας, μουσικής τεχνολογίας και djing και για πολλές ακόμα μουσικές υπηρεσίες της σχολής μουσικής μας.

Τα μαθήματα θεωρίας της μουσικής, απευθύνονται σε ανερχόμενους καλλιτέχνες, μουσικούς εκτελεστές, τραγουδιστές και ηθοποιούς οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν μία πιο εξειδικευμένη γνώση γύρω από τον κόσμο της μουσικής.


Καθηγήτρια στα τμήματα θεωρίας και διευθύντρια των τμημάτων μουσικής, είναι η Θεοδώρα Περίφανου. 

Η ίδια, έχοντας αποφοιτήσει από το Κρατικό Ωδείο Βορείου Ελλάδος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της μουσικής διδασκαλίας.


Οι καταξιωμένοι καθηγητές μας, το ξεχωριστό περιβάλλον και οι προσιτές τιμές μας , είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους όλο και περισσότεροι μαθητές επιλέγουν τα ωδεία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA Music School and ARTS για ένα καλλιτεχνικό μέλλον!

Σας θαυμάζουμε ως μαθητές μας , σας στηρίζουμε ως καλλιτέχνες!

Μάθετε τα πάντα για τα ωδεία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA.