ΠΡΟΒΕΣ
σε τεράστιο video wall !

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΣ

Πρόκειται για τη δοκιμή που γίνεται πριν την τελική παρουσίαση ενός καλλιτεχνικού θέματος.

Η πρόβα ενώ ενισχύει τα μαθήματα τραγουδιού , είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος εξέλιξης κάθε νέου ή επαγγελματία τραγουδιστή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΑ

Για τα ωδεία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA, η σημαντικότητα της πρόβας είναι δεδομένη όταν ο ενδιαφερόμενος μαθητής σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Στον δικό μας χώρο ο επαγγελματικός εξοπλισμός είναι πανέτοιμος να στηρίξει πολλές φωνές.

**ειδικές τιμές για τους μαθητές του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ MEGA Music School & ARTS**

Αίθουσα DIEHL

Η αίθουσα πρόβας DIEHL είναι εμπνευσμένη από τον σπουδαίο Γάλλο ιστορικό Κάρολο Ντηλ. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε να δώσουμε αυτό το όνομα στην πρώτη μας αίθουσα αφού ο Πολυχώρος μας βρίσκεται επί της οδού Καρόλου Ντηλ. 

Η μίνιμαλ ατμόσφαιρα δένει με τον χώρο αφού λατρεύει τα λίγα και καλά. Αν σας αρέσουν φωτεινές αίθουσες, χωρίς υπερβολικά μικροαντικείμενα, τότε οι πρόβες σας στην αίθουσα DIEHL είναι ιδανική!

Αίθουσα PLAYGROUND

Η αίθουσα πρόβας PLAYGROUND είναι εμπνευσμένη από ροκ - pop τάσεις. Επιθυμία μας είναι στην αίθουσα αυτή να φιλοξενήσουμε νέους και νέες που έχουν τα έντονα χαρακτηριστικά της εφηβικής τους κουλτούρας! 

Η pop art ατμόσφαιρα αγαπάει το χρώμα και τα μοναδικά μικροέπιπλα που χαρίζουν φρέσκια και νεανική όψη στο χώρο.Εδώ διαμορφώνονται νέα συγκροτήματα!Αν σας αρέσουν τα χρώματα και η ζωντάνια, τότε ανήκετε στην αίθουσα PLAYGROUND!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Όταν πραγματοποιούνται συστηματικές πρόβες, τα οφέλη είναι περισσότερα.

Έτσι κάθε ένας από εσάς μπορεί να καταφέρει τους στόχους του.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΚΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑναλαμβάνουμε με ειδικές υπηρεσίες την προώθηση καλλιτεχνών

Η εταιρεία μας διαθέτει ανθρώπους να σας συμβουλεύσουν και να αναλάβουν την επαγγελματική σας καθοδήγηση.

Επιμέλεια Προγράμματος - Επαγγελματική Φωτογράφιση - Booking