Ποιοί είμαστε
Ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό στέκι

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με έναν κοινό όραμα.

Να προσφέρουμε με αγάπη σε νέους ανθρώπους τα κατάλληλα φόντα για να γίνουν καλοί μουσικοί και τραγουδιστές. 

Είναι γνωστό στους ανθρώπους της σχολής μας μα διαπιστώνετε εύκολα και σε νέους μαθητές μας , ότι πέραν από το κομμάτι της διδασκαλίας θεωρούμε δεδομένο ότι τα παιδιά που πλαισιώνουν τον πολυχώρο μας , αξίζουν σεβασμό ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων .

Η επαφή με τους γονείς των μικρότερων μαθητών μας είναι κάτι δεδομένο με αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης.

Κάθε μαθητής για εμάς είναι ξεχωριστός και επιθυμία μας είναι να διαθέτουμε μια σχολή ώπου κάθε παιδί μας θα είναι "υπόδειγμα" προσωπικότητας.

Μέσα από τις υπηρεσίες που διαθέτουμε στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες παροχές μουσικής γνώσης και επαγγελματικής εμπειρίας.

Η μουσικότητα είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει για τον λόγο αυτό λειτουργεί και συστεγάζεται στις εγκαταστάσεις μας και το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ MEGA.

Ο Πολυχώρος MEGA ιδρύθηκε με έδρα την Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2019.

Οι άνθρωποι που ίδρυσαν την εταιρεία είναι άνθρωποι της μουσικής με πολυετή εμπειρία στο θέμα διδασκαλίας.

Σε αυτό το μελωδικό ταξίδι , το δικό μας στοίχημα είναι στο άμεσο μέλλον  να "βγάλουμε" δικά μας παιδιά ως νέους καλλιτέχνες και μουσικούς . Το σημαντικότερο είναι όμως όλα αυτά τα παιδιά να είναι άνθρωποι ευτυχισμένοι που έμαθαν να εκφράζονται μέσα από την δύναμη της μουσικής. 

Γιατί υπάρχουν και οι άνθρωποι που ήθελαν πάντα να είναι εραστές και ερασιτέχνες της μουσικής για να βρούνε την ισορροπία και την δημιουργία μέσα τους χωρίς να επιθυμούν να κυνηγήσουν μια επαγγελματική καλλιτεχνική καριέρα.

Υπάρχει μια θέση για κάθε έναν από εσάς που αγαπάτε πραγματικά την μουσική και δεν υπάρχει όριο ηλικίας .

selfie & classic photos