Μουσικές Παραγωγές
Το πρώτο σου τραγούδι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Όσοι αγαπάτε το τραγούδι και γενικότερα την μουσική έχετε την ευκαιρία να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους της εταιρείας μας για να αναλάβουν να εκπληρώσουν το μεγάλο σας όνειρο!

Πραγματοποιήστε την δυνατότητα της δημιουργίας και ηχογράφησης του δικούς σας τραγουδιού!

Ο Πολυχώρος MEGA συνεργάζεται επίσημα με συνθέτες και στιχουργούς και παράλληλα με έμπειρους και γνωστούς μουσικούς και ενορχηστρωτές.

Με συνεργαζόμενα στούντιο και μουσικούς εκτελεστές για εμάς είναι εύκολο να αναλάβουμε την επιμέλεια του δικούς σας τραγουδιού με αγάπη και επαγγελματισμό προς το όνειρο σας.

Παράλληλα στεκόμαστε δίπλα σας,υποστηρίζοντας την προσωπική σας προσπάθεια παρέχοντας σε εσάς ανθρώπους για φωνητική υποστήριξη και φωνητικά κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του τραγουδιού σας.

Αρκετοί είναι οι μαθητές μας αλλά και άνθρωποι εκτός της σχολής μουσικής μας, που μας εμπιστεύονται γιατί πάντα προτείνουμε τους καλύτερους και οικονομικότερους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Μπορούμε κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας να σας λύσουμε απορίες όσον αφορά πνευματικά δικαιώματα,τρόπους προβολής σας,σεμινάρια πάνω στα social media και στο profile image ενός νέου καλλιτέχνη και πως μπορείτε να αποφύγετε λάθη στα πρώτα σας βήματα ως μέλλοντες επαγγελματίες. 

Διαθέτουμε επαγγελματία φωτογράφο και βιντεολήπτη για photoshooting και video clip.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.