Τραγούδι-Φωνητική
Μάθετε για τα μαθήματα

vocal is..


Η σχολή φωνητικής δημιουργήθηκε με αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Η μουσική είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τον "κόσμο" των συναισθημάτων.Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι αγαπούν το τραγούδι.Γι'αυτό τα μαθήματα φωνητικής, στα Ωδεία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA  απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που θέλουν να διδαχθούν.Μαζί διδασκόμαστε να τραγουδάμε σωστά και να μιλάμε ορθά, με οδηγό τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκμάθησης. Η αξιόπιστη μέθοδος που χρησιμοποιούμε, οι γνώσεις και η εμπειρία μας, βοηθούν τους μαθητές μας να έχουν μουσική γνώση-να μάθουν να τραγουδούν με ασφάλεια  (χωρίς καταπόνηση των φωνητικών χορδών), για ευχαρίστηση ή για επαγγελματική χρήση.

Τα μαθήματα φωνητικής του Πολυχώρου MEGA στην Θεσσαλονίκη αποτελούν μια από τις πιο βασικές μουσικές μας υπηρεσίες.Η ιδιαίτερη προσέγγιση των μαθημάτων και ο τρόπος διδασκαλίας των μαθητών στο τραγούδι ενεργούν ως προς το όφελος των μαθητών μας και κάνουν την σχολή φωνητικής του Πολυχώρου MEGA την ιδανικότερη σχολή μουσικής της Θεσσαλονίκης.

H σχολή φωνητικής, πιάνου, κιθάρας, θεωρίας ,μαζί με τα δημοφιλή μαθήματα dj-μουσικής τεχνολογίας ,αντιπροσωπεύουν τον τομέα της σχολής μουσικής μας που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές μας να έχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων και γνώσεων.

Στις ειδικά ξεχωριστές και διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,σε συνεργασία με γνωστούς καλλιτέχνες,επαγγελματίες καθηγητές,έμπειρους μουσικούς και τους πιο γνωστούς dj της Θεσσαλονίκης και φυσικά τους πιο έμπειρους μουσικούς παραγωγούς της  Θεσσαλονίκης,διοργανώνουμε διάφορα επιμορφωτικά events και live που αφορούν στην καλύτερη εξέλιξη των μαθητών μας.

Έτσι παράλληλα με τα μαθήματα φωνητικής,έχετε την ευκαιρία να τραγουδήσετε πάνω στην σκηνή τα αγαπημένα σας τραγούδια μπροστά στο ευρύ κοινό και στους φίλους σας!

Η πιο μαγικές στιγμές με τις δικές σας live εμφανίσεις γίνονται πραγματικότητα σε συνεργασία με το Ραδιόφωνο MEGA μέσα στις ομορφότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης!

Ανοίγουν τα μικρόφωνα και τα ηχεία για να τραγουδήσετε ΕΣΕΙΣ και να ζήσετε ως πρωταγωνιστές την εμπειρία των  MEGA Special Concerts !

Παράλληλα όλοι οι μαθητές της φωνητικής μας αλλά και των μαθημάτων πιάνου και κιθάρας απολαμβάνουν ειδικά σεμινάρια διαμορφωμένα στον πολυχώρο μας αλλά και πολλά πλεονεκτήματα.

Στα μαθήματα ορθοφωνίας οι προσιτές τιμές μας και οι έμπειροι καθηγητές μας  συνθέτουν το κλειδί της επιτυχίας για τη σχολή μουσικής και τον Πολυχώρο MEGA στη Θεσσαλονίκη.Με ατομικά και ομαδικά μαθήματα έχετε την δυνατότητα να μάθετε τα μυστικά του τραγουδιού και να ζήσετε την αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές σας, μέσα από έναν κύκλο θεματικών μαθημάτων που αφορούν ντουέτα,πολυφωνίες κ.α Επισκεφτείτε μας σήμερα στα Ωδεία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA μας και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας και τα μουσικά σας όνειρα.

Παράλληλα με τα μαθήματα φωνητικής,που αφορούν σε ξεχωριστό και ανεξάρτητο πρόγραμμα διδασκαλίας,είναι γνωστό ότι μπορούν να ταιριάξουν άψογα με τα μαθήματα πιάνου και τα μαθήματα κιθάρας για την καλύτερη μουσική εκτέλεση και ερμηνεία των αγαπημένων σας τραγουδιών .

- Κάνετε τις πρόβες σας με άνεση και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στις αίθουσες μας.

- Μάθετε τα μυστικά της ηχογράφησης και δημιουργήστε το δικό σας DEMO SONG

Κάντε το πρώτο σας ξεχωριστό βήμα και πραγματοποιήστε το όνειρο σας με την δημιουργία του πρώτου σας προσωπικού τραγουδιού ως νέοι τραγουδιστές.

Η αγάπη για το τραγούδι, είναι ο λόγος που όλο και περισσότερα πρόσωπα εμπιστεύονται για την εξέλιξη τους τα ΩΔΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MEGA 


Φωνητικής/ Πιάνου

Η Θεοδώρα Περίφανου, ως έμπειρη καθηγήτρια με την δική της μέθοδο διδασκαλίας των μαθημάτων φωνητικής έχει πλέον μαθητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα ... 

Τραγουδιού/ Ερμηνείας

Η Όλγα Νεράντζη ως σολίστ, έχει κάνει περιοδείες και έχει ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων δημιουργών μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.Διαβάστε το βιογραφικό της.

Μάθετε περισσότερα ...  

Κιθάρας/ Μουσικής Τεχνολογίας

Ο Βασίλης Μελαχροινός, ως μουσικός ροκ συγκροτημάτων, είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας τις γνώσεις του γύρω από τη κιθάρα και την μουσική τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα ... 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Στο πρόγραμμα φωνητικής οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 τμήματα: Α) Ομαδικό μάθημα Β) Ατομικό μάθημα Γ) Blind Lesson που περιέχει προετοιμασία για επαγγελματίες τραγουδιστές Δ) Professional Lesson για μαθητές μας που εξασκούν ήδη επαγγελματικά το τραγούδι .Ο μουσικός κύκλος των μαθημάτων φωνητικής ενισχύει την  καλλιτεχνική,πνευματική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών μας μέσα από την γνωριμία τους με το χτίσιμο της φωνής τους,τα μαθήματα σολφέζ,την σωστή τοποθέτηση του διαφράγματος στο σώμα κ.α


DEMO SONG

Το DEMO SONG ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά που έχετε μάθει στα θεωρητικά μαθήματα φωνητικής.Είναι μια απολαυστική και χρήσιμη διαδικασία καταγραφής της δική σας φωνής στα στούντιο ηχογράφησης που διαθέτουμε.Η σημαντική στιγμή που έχετε στα χέρια σας το δικό σας DEMO,έχοντας ζήσει την μοναδική εμπειρία της δική σας ηχογράφησης! Τα πρώτα σας βήματα και η βιωματική γνώση που βήμα βήμα γίνετε κατάκτηση σας!Τα DEMO SONG είναι ο πιο εύστοχος τρόπος να παρακολουθείτε την εξέλιξη σας ως τραγουδιστές!

ΠΡΟΒΕΣ

Η ατομική ή ομαδική πρόβα είναι το κατάλληλο μέσο εξάσκησης των μαθητών φωνητικής ενώ παράλληλα ενισχύει την εξέλιξη τους σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο.Μέσα από τη διαδικασία της πρόβας,οι μαθητές μαθαίνουν και κατακτούν πράγματα που με κανένα άλλο μέσο δεν θα κατάφερναν να αποκτήσουν: τον σωματικό έλεγχο,την επέκταση της φωνητικής τους έκτασης και την αυτοπεποίθηση τους προετοιμάζοντας καλύτερα τον εαυτό τους για εμφανίσεις on stage μπροστά σε κοινό.Οι αίθουσες πρόβας που διαθέτουμε είναι οι 2:

A) Η DIEHL αίθουσα - Β) Η αίθουσα PLAYGROUND 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ