τραγούδι-φωνητική
ΣΟΛΦΕΖ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Στο πρόγραμμα φωνητικής οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 τμήματα: 

Α) Ομαδικό μάθημα 

Β) Ατομικό μάθημα 

Γ) Blind Lesson που περιέχει προετοιμασία για επαγγελματίες τραγουδιστές 

Δ) Professional Lesson για μαθητές μας που εξασκούν ήδη επαγγελματικά το τραγούδι.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ενώ στις μέρες μας οι περισσότεροι καθηγητές έχουν έλλειψη γνώσεων της φωνητικής τέχνης και ελάχιστη ενέργεια να διδάξουν σε νέους ανθρώπους τα μυστικά του τραγουδιού,στα ωδεία μας εγγυημένα σας παραδίδουμε όλα τα εφόδια για να γίνετε καλύτεροι τραγουδιστές.

Η εξέλιξη του εκάστοτε μαθητή φυσικά συμβαδίζει και με τις δυνατότητες που έχει.Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να κάνετε δωρεάν δοκιμαστικό!

Στη σχολή φωνητικής μας διδάσκονται τα ακόλουθα: 

ΑΝΑΠΝΟΗ

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ 

(στάση σώματος, staccatos, vocalizes, δεύτερη φωνή, arpeggios, vibrato, glissando κ.α)

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

STAGE FEAR

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

_Τμήματα όλων των ηλικιών_


Το σολφέζ που ερμηνεύεται σαν μουσική ανάγνωση στα ελληνικά, αφορά την αντίληψη του τονικού ύψους ενός ήχου, την σχέση ανάμεσα σε περισσότερους ήχους , δηλαδή τα διαστήματα , την ανάγνωση των ήχων, την ταύτιση ενός συμβόλου με τον ακριβή ήχο του στην εσωτερική ακοή και τέλος την απόδοση με την φωνή αυτών των ήχων.

Το αυτί πρέπει να εκπαιδευτεί στην απόλυτη ακρίβεια, το μυαλό πρέπει να αναπτύξει την προσοχή, την εγρήγορση, τη συγκέντρωση και τη μνήμη ,η αναπνοή πρέπει να ασκηθεί , η στάση του σώματος να είναι ισορροπημένη , να υπάρχει μυική χαλάρωση που είναι απαραίτητη προυπόθεση για σωστό τραγούδι, καθώς και να ασκηθεί η οπτική επιδεξιότητα ώστε να γίνεται πολύ γρήγορη μουσική ανάγνωση.


MEGA JUNIOR SINGERS

Παιδικά Τμήματα Φωνητικής-Κινητικής

Στα μαθήματα φωνητικής έχουμε και μικρότερες ηλικίες.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το τραγούδι και την κίνηση με τη φωνή τους και το σώμα τους που συμμετέχει ως κρουστό όργανο.

Μέσα από τις φωνητικές και κινητικές δραστηριότητες και διάφορα παιχνίδια αυτοσχεδιασμού έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να εκφράζονται με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Ακόμα,οι μικροί μας μαθητές γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους,τους φίλους τους και ζούνε την μαγεία της μουσικής μέσα από την κοινωνικοποίηση.

Το τραγούδι έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να ακούσουν τις φωνές τους και να βελτιώσουν τις ακουστικές τους ικανότητες.

Σημαντικό σημείο των μαθημάτων τους είναι η επαφή με τα πρώτα βήματα της θεωρίας της μουσικής,την ένταση και τον ρυθμό.
Άλλος ένας λόγος που ενισχύει τις γνώσεις των παιδιών είναι η εκμάθηση τραγουδιών μεγάλων καλλιτεχνών και συνθετών. 

Διδάσκονται γύρω από διάφορα μουσικά είδη και αποκτούν σφαιρικές γνώσεις εύκολα και διασκεδαστικά.

Τέλος, η φωνητική-κινητική βοηθάει τα παιδιά να διοχετεύσουν δημιουργικά την ανάγκη τους για έκφραση αλλά και για εκτόνωση αποκτώντας έτσι ψυχική ισορροπία,όμορφα συναισθήματα και ηρεμία.

*Τα τμήματα αφορούν ηλικίες από 7 έως 11 ετών 

*Μηνιαία συνδρομή χωρίς καμία δέσμευση!